Kurs og arrangement, Kurs og Arrangementer Visuell programmering – 6. februar
visuell-programmering-6-februar

Har du hørt «buzz-ordene» som automatisering, parametrisk modellering og generative design? Hvorfor ikke finne ut om det har noe for seg?

Faggruppen for bygg og anlegg (FBA) – Tekna/NITO, RIF og NAL inviterer til et kurs i innføring i bruk av visuell programmering.

Etter endt kurs skal deltagerne ha fått en god gjennomgang av grunnleggende dataflyt, geometri, listbehandling og samhandling med Revit. I sum vil kurset gjøre deltagerne godt forberedt på den nye hverdagen som mange ingeniører og arkitekter står ovenfor om de vil henge med i fremtiden.

Målsetting

Etter endt kurs skal du ha fått grunnleggende forståelse av hvordan man kan benytte visuell programmering for flere faser innen design, prosjektering og bygging.
I tillegg skal deltagerne ha gjennomgått konkrete oppgaver på egen PC som kan benyttes etter endt kurs.

DATO: 6. februar 2020 kl. 9:00-16:00

PRIS: NITO, Tekna og RIF-medlem 4650,- / Andre 5400,-

STED Oslo sentrum, Oslo

Jostein Berger Olsen i Bad Monkeys AS er opprinnelig byggingeniør og har brukt Dynamo/Revit og andre tilsvarende verktøy «live» i prosjekter i en årrekke. I tillegg har han holdt flere kurs og workshops innen temaet de siste 5 årene. I 2017 og 2018 ble han også kåret til topp 3 foredragsholder ved den internasjonalt anerkjente BIM-konferansen BILT.

For påmelding, trykk her.