Presse Meld deg på RIFs Høstkonferanse 2018
meld-deg-pa-rifs-hostkonferanse-2018

NYE SAMARBEIDS- OG GJENNOMFØRINGSMODELLER

På årets Høstkonferanse setter vi fokus på fremtidige trender som vil påvirke bygg-og anleggsnæringen og rådgivernes rolle i verdikjeden. 

Dagens kunder ønsker mer for mindre i et stadig tøffere marked. Hvordan kan den norske byggenæringen bidra og samtidig sikre bedre lønnsomhet og økt konkurransekraft. Hvilke roller kan rådgiverbransjen ta fremover? Hvilke samarbeidsformer er bærekraftige? Flere tester nå ut nye modeller for risikofordeling, digitale verktøy og samarbeidsform for mer verdibasert innkjøp- og gjennomføring. Vi vil derfor trekke frem de som våger å tenke nytt og belyse dem både i forhold til utfordringer og muligheter.

Meld deg på årets Høstkonferanse, som finner sted den 23. oktober på Sentralen i Øvre Slotts Gate 3 i Oslo, så får du innsikt i nye trender og eksempler på innovative anskaffelser og gjennomføringsmodeller. Blant de bekreftede foredragsholderne er sjefsøkonom i NHO, Øystein Dørum som skal presentere Perspektivmeldingen, Morten Dalsmo som leder av Digital 21 og SINTEF Digital. Nejra Macic, sjefsøkonom i Prognosesenteret, gir oss siste nytt om bygg- og anleggsmarkedet mens Bjørn Børseth fra Nye Veier vil snakke om betydningen av gjennomføringsmodeller i verdiskapingen i samferdselsprosjekter. Kom også og hør prosjektdirektør for SUS2023, Kari Gro Johanson fortelle om hvordan de utfordrer totalentreprisemodellen når det bygges nytt sentralsykehus i Stavanger. Prosjektdirektør Paul Torgersen forteller om hvordan de har halvert prosjektering- og byggetiden fra 9 til 4,5 år for politiets beredskapssenter som bygges på Taraldsrud i disse dager. 

For påmelding, fyll ut skjemaet under.

Påmelding Høstkonferansen 2018


Vår ambisjon er å gi bransjen innsikt i betydningen av valg av gjennomføringsmodell og hvordan dette kan virke inn på firmaenes lønnsomhet og verdiskaping.

Vel møtt til en svært spennende og inspirerende dag sammen med aktører fra hele BAE-næringen!