Hva skjer, Kurs og Arrangementer Kvinner i Myrkdalen – Mars 2019
kvinner-i-myrkdalen

Kvinner i Myrkdalen

Påmeldingsfrist 26.november

Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk forening i Bergen inviterer til konferansen «Kvinner i Myrkdalen». Formålet er å skape en utviklingsarena for kvinner i byggebransjen, og at du blir kjent med og får dele nyttige erfaringer med kollegaer i bransjen. Fokus vil ligge på organisasjonskultur, roller og samspill i arbeidslivet. I tillegg vil vi diskutere tilhørighet, tilpasning og integritet, samt viktigheten av mangfold. 

Dagen er satt opp med en kombinasjon av kortere faglige innlegg med påfølgende refleksjon. Du får reflektere over din egen situasjon og bidra med dine erfaringer inn i ulike arbeidsgrupper. Du vil få tilgang på andres relevante synspunkter og råd, samt bidra med det du har med de tanker du har gjort deg så langt i din karriere.

8.-9. mars

Påmelding

Program fredag 8.mars:

Program lørdag 9.mars:

Praktisk Info

Tid: 8.-9. mars 2019

Sted: Myrkdalen hotell

Målgruppe: Kvinner i byggebransjen (leverandør, entreprenør, byggherre, rådgiver/arkitekt)

Pris: kr. 2 990,- for medlemmer og 3 990,- for ikke-medlemmer (inkl. medlemskap). Inkluderer konferanse, middag, overnatting, heiskort lørdag og transport.

Påmeldingsfrist: 26.november

Kontaktperson: Johanna Olsen, tlf. 406 00 346, e-post

 Annet: 

  • Ta kontakt med hotellet om det er ønskelig med overnatting fra lørdag til søndag, det er reservert rom frem til 1.desember. 
  • Ønsker din bedrift å sponse dette arrangementet? Ta kontakt!

Ved stor pågang settes ett maks antall på 5 deltakere per bedrift.