Kurs og arrangement, Kurs og Arrangementer Frokostmøte samspillskontrakter – 28. januar
frokostmote-samspillskontrakter-28-januar

Rådgivende Ingeniørers Forening (RIF) og Arkitektbedriftene i Norge (AiN) har lansert en samspillsveileder hvis formål er å beskrive forskjellige varianter av samspillskontrakter, med fordeler og ulemper. Nå arrangerer vi en gjennomgang av veilederen i et åpent frokostmøte 28. januar, hos oss i Essendropsgate 3. Målgruppen for frokostmøtet er offentlige og private byggherrer, entreprenører, prosjektleder- og rådgiverfirmaer, og andre som bistår byggherrer ved valg av gjennomføringsmodeller.

  • Tid: 28. januar klokken 08.00-10.00 (frokost serveres fra 08.00, det faglige programmet begynner 08.30)
  • Sted: Essendrops Gate 3, Auditoriet (inngang fra gateplan vis-a-vis NHO, på baksiden av RIFs lokaler )

Med veilederen ønsker Rådgivende Ingeniørers Forening og Arkitektbedriftene i Norge å gi sitt bidrag til utviklingen av de nye samarbeidsformene der gjensidig samarbeid for balansert måloppnåelse er målet. I frokostmøtet vil man gjennomgå veilederen og kontraktsmalene og snakke om erfaringer med ulike samspillsvarianter.

Vi kan også streame frokostmøtet til de som registrerer seg. Dersom du er interessert i å overvære streamingen fremfor å delta fysisk på frokostmøtet, kryss da av i boksen på påmeldingsskjemaet. Du vil da få tilsendt link til streamen på e-post om morgenen den 28. januar.

Påmeldingsfrist: Fredag 24. januar

For påmelding, fyll ut skjemaet her:

Frokostmøte Samspill


Veilederen kan lastes ned her (se under “Anskaffelser og kontrakter")