Håheim Prosjekt blir en del av MOE

13.10.2017

De to ingeniørfirmaene kan tilsammen tilby den fulle rådgivningspakken med en bred geografisk dekning.

Mandag d. 18 september ble avtalen signert, som gir en felles fremtid for MOE og Håheim Prosjekt. Bakgrunnen er et godt og langvarig samarbeid, hvor begge ingeniørvirksomheter øynet sjansen for en god match. En match som ikke alene gir større kapasitet men også danner grunnlag for tverrfaglig full-service rådgivning på bygge- og anleggsområdet. 

Håheim Prosjekt står veldig sterkt innenfor prosjektadministrasjon og byggeledelse. Det har stor verdi for oss, som hittil har beskjeftiget oss mest med prosjekteringsfagene. Her har vi i øvrig overveiende arbeidet med installasjonsfagene og samferdsel, så det er en ekstra gevinst, at Håheim også kommer med stor kompetanse på konstruktionsområdet uttaler direktør for MOE | Norge Sune Wendelboe.

Imens ser daglig leder for Håheim Prosjekt, Gunnar Hogsrød, frem til å utvikle virksomhetens spisskompetanser i større og sterkere rammer:

Med kunden i fokus kan vi nå sammen med MOE tilby enda flere tjenester og samtidig videreutvikle vår tverrfaglige kompetanse ytterligere. Med Håheims brede og lange erfaring med prosjektadministrasjon og med MOEs gode kompetanse innen installasjonsfagene blir vi sammen enda mer leveringsdyktige.

 

Bred geografisk dekning

Både MOE og Håheim Prosjekt har kontorer i Asker og kan i tillegg supplere hverandre med viktige geografiske plasseringer. For mens Håheim Prosjekt likeledes har kontor i Tønsberg, har MOE nettopp åpnet kontor i Ski i Folloregionen, hvorved firmaene sammen har solid tverrfaglig tilstedeværelse i det sentrale Østlandet.

Både MOE og Håheim ser frem til både å kunne tilby våre kunder den rådgivning de har vært vant til, og i tillegg kunne tilby kundene nye ytelser og bedre kapasitet.