Ny daglig leder til Erichsen & Horgen AS

15.02.2016

Arne Jorde tiltrer som ny daglig leder i Erichsen & Horgen. Han kommer fra stillingen som regionssjef i COWI, en stilling han har hatt de siste 5 årene.

- Vi er veldig fornøyd med å få Arne Jorde på plass som selskapets nye daglig leder. Arne har en spennende bakgrunn, lang og solid erfaring innen byggenæringen og ikke minst mange års erfaring med ledelse av en kompetansebedrift. Dette er egenskaper som vil komme Erichsen & Horgen til gode i den videre utviklingen av selskapet, sier styreleder Svein S. Jacobsen.

Erichsen & Horgen har de siste årene hatt en spennende utvikling med bl.a. etablering av tjenester innenfor flere spesialfag nært knyttet til VVS og hvor man har vokst til å bli godt over 100 ansatte. Erichsen & Horgen vil videreføre denne positive utviklingen, samt befeste sin posisjon som Norges største rådgivende ingeniørselskap innen VVS, energi og klimateknikk. 

- Som regionsjef i COWI har jeg lært Erichsen & Horgen å kjenne som en dyktig konkurrent, samarbeidspartner og et selskap med stor respekt i bransjen. Jeg finner det utrolig motiverende og få muligheten til å lede en kompetansebedrift med mange dyktige medarbeidere. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle Erichsen & Horgen sammen med styre og medarbeidere, sier Jorde.

Arne Jorde starter i sin nye stilling den 2. mai 2016. 

 

Fakta om Arne Jorde:

Arne Jorde er 50 år og utdannet sivilingeniør fra NTH i 1993. Han kommer fra stillingen som regionssjef i COWI. Arne startet i COWI i 1993 og ble avdelingsleder i 2002 og regionsjef Bygninger i 2011. Han har også vært kontorleder i Oslo i samme periode. Han har hele sin yrkesaktive karriere fra byggenæringen.  

 

Om Erichsen & Horgen AS:

Erichsen & Horgen yter rådgivning innen bygg i kaldt klima. Siden oppstarten i 1925 har Erichsen & Horgen vokst til å bli Norges største rådgivende ingeniørselskap innen VVS, energi og miljø. Vi yter rådgivning og prosjektering for alle prosjektfaser, fra utvikling og utredning av muligheter, via detaljering av byggeplaner, til implementering og drift. Erichsen & Horgen har også spesialiserte rådgivere innen fagområdene inneklima, bygningsfysikk, automasjon, termisk energi, BREEAM, brannrådgivning og slokkeanlegg. Hovedkontoret ligger i Oslo, med avdelingskontor i Skien og Lillehammer.