CoNova AS blir en del av Asplan Viak

04.03.2014

Asplan Viak AS har blitt enige med eierne av CoNova AS om å overta samtlige aksjer i selskapet fra 1. mai 2014.

CoNova har 13 ansatte, arbeider innen prosjektadministrasjon og byggeteknikk, og har kontorer på Hvalstad i Asker. Selskapet vil bli integrert med Asplan Viak og samlokalisert i Powerhouse på Kjørbo i løpet av året.

- Vi er veldig glade for å ha fått CoNova inn i familien, sier adm. dir. i Asplan Viak Øyvind Mork.

- Selskapet gir oss en kompetanse som vi har stor bruk for. Kjøpet passer helt inn i vår strategi om styrking av våre tjenester innen prosjekt- og oppdragsledelse.

- Vi synes dette gir en spennende videreutvikling av CoNovas virksomhet og av de ansatte, sier Arne Winther, leder for CoNova.

- Som en del av Asplan Viak får vi tilgang til mere kapasitet og spesialkompetanse. Dette gjør oss i stand til å levere både bedre og bredere tjenester.

Asplan Viak er et tverrfaglig arkitekt- plan og rådgivende ingeniørselskap. Selskapet har ca. 800 ansatte fordelt på 25 kontorsteder i Norge. Hovedkontoret er i Sandvika i Bærum.


Bildet fra venstre: Helge Reisvang, styreleder CoNova. Arne Winther, daglig leder CoNova. Øyvind Mork, adm. dir. Asplan Viak. Eivind Thoresen Skarpaas, divisjonsleder Bygg og Installasjoner Asplan Viak