Fantastiske muligheter: EFCA i Oslo

EFCA

28.05.2015

EU øker sine investeringer med 315 milliarder Euro de nærmeste tre årene for å skape vekst. Planen er å investere i lønnsomme prosjekter innenfor infrastruktur, fornybar energi, bærekraft, forskning, innovasjon og utvikling.

Hvilke muligheter gir det din virksomhet? I slutten av mai samles Europas klokeste hoder innenfor bygg og anlegg i Oslo for å diskutere hvordan de kan gjøre vår del av verden bedre å bo og jobbe i.

RIF og den europeiske organisasjonen for rådgivende ingeniører EFCA, står bak konferansen #315 milliarder i Oslo 29. mai. Der møter du toppfolk fra EU-kommisjonen, lederne i de europeiske rådgivningsfirmaene og ledende forskere. Det blir en dag med tettpakket program, romslige diskusjoner og spennende møter med internasjonale kollegaer.

Når EU legger 315 milliarder Euro ekstra i potten, skaper det muligheter. Norske selskaper kan være med og konkurrere med de beste og samarbeide med de riktige om oppdragene fra EU. Målet er at disse investeringene skal skape 1,3 millioner nye arbeidsplasser. EU er i bevegelse – vil du være med?

Les mer om arrangementet her.

Konferansen finner sted på Grand Hotel i Oslo og ledes av Eva Bratholm. Det blir rikelig anledning til å møte kollegaer og mulige samarbeidspartnere i pausene.

EFCA er organisasjonen for rådgivende ingeniører i hele Europa. EFCA representerer også den internasjonale organisasjonen for rådgivende ingeniører, FIDIC i Europa.