Vårmøte i Tekniske installasjoner

16.04.2013

meeting nett.JPGRIFs ekspertgruppe Tekniske installasjoner inviterer til vårmøte 14. mai. Joachim Seehusen fra Teknisk Ukeblad er møteleder.

Investeringsviljen i Norge er stor, det er altså tilgjengelig penger for mange store spennende prosjekter. Det er stor ingeniørmangel. Det er befolkningsvekst til storbyene, og prosjekter og oppgaver står i kø. Vi ser at ambisjonene heldigvis er store, strengere krav fra offentlig lovgivning bla. Passivhus 2015 og nesten nullenerginivå i 2020, nye TEK 2015 hvor energi og miljø er tillagt spesielt fokus.

Er våre tradisjonelle modeller for prosjektorganisering egnet for å innfri disse kravene? Vi ser at mange av prosjektene blir presset på tid, samtidig som fokuset på planlegging har gått ned. - Det skinner kanskje igjennom, men vi tror ikke en tradisjonell totalentreprisemodell er riktig organisering for fremtidige ambisiøse prosjekter, sier leder for Tekniske installasjoner, Roar Smelhus fra Hjellnes Consult.

Velkommen til vårmøte og ta del i den videre diskusjonen! Detaljert program kommer senere. Det blir arrangert en paneldebatt om fremtidens organisering av byggeprosjekter, ledet av Joachim Seehusen fra Teknisk Ukeblad. Arrangementet er gratis.

Tid: 14.05.13 kl 13.00-16.00
Sted: Multiconsults lokaler, Nedre Skøyenvei 2, Oslo.
Påmelding: anne.holstad@rif.no

Les intervju med Roar Smelhus om totalentreprise i bygg.no.